Festmenuer

Festmenuer

Skal du have fest, så vil den faglært gastronom/kok kunne lave alt fra traditionelle danske retter til mere eksotiske sydlanske retter.

Dette kan du bestille i forbindelse med en fest i vores Multihal, eller take away hvis I er et selvskab – I skal dog selv hente det hos os.
Menuforslag kan du se under punktet Festmenuer. Pt. er den tom da vi arbejder på at sammensætte nogle rigtige gode forslag. Du kan dog allerede nu ringe til os og bestille din fest med maden leveret af os.

Kontakt os – så får vi en snak om menuen til netop din fest.

Menuer – Prisen er beregnet på Min. 20 personer. Der tages forbehold for prisændringer grundet prisudvikling hen over sæsonen på råvarer. Prisen er excl. evt. leje af lokaler. 


Forret pr. person kr. 45,- (1 ret), brød og smør + 10 kr
  • Tunmousse på salat, serveres med æg, tomat og citron. Hjemmelavet tunmousse på bund af salat, serveres med rejer, æg, tomat og citron. Anrettet på fade klar til servering.
  • Laksepate med dilddressing, tomat og citron på bund af salat. Hjemmelavet laksepate med dilddressing, tomat og citron på bund af salat. Anrettet på fade klar til servering.
  • Italiensk parmaskinke med melon. Lufttørret skinke med melon på bund af salat pyntet med tranebær. Anrettet på fade klar til servering.
  • Kyllingesalat i karrydressing med ananas, rødløg, tomat og bacon. Hjemmelavet kyllingesalat vendt i karrydressing og anrettet på en skive ananas med fetaost, tomat og bacon. Anrettet på fade klar til servering.
  • Kold Røget laks på bund af salat pyntet med asparges, citron, agurker og tomat. Dertil dilddressing. Røget laks på bund af salat, pyntet med asparges, citron og tomat. Anrettet på fade klar til servering.
  • Tarteletter, med høns i asparges.
  • Suppe (kok valgt efter sæson)

Kød pr. person 75,- for 2 slags, efterfølgende +10 kr.
  • Rødvinmarineret nakkefilet
  • Svinekam urte krydret og stegt som vildt.
  • Citrus/hvidløgs marineret kalkun steg.
  • Pulled pork
  • BBQ Ben
  • Helstegt oksefilet
  • Amerikansk Balltip – lækkert mørt Oksekød
  • Ovnstegt Unghanebryst
  • Rosmarin og hvidløgs marineret lammeculotte

Tilbehørs pakke (Frit valg x1 kr. 20 kr.)
  • Smørstegte kartofler med friske krydderurter, gratineret grøntsager, gulerødder med timian, ærter og chasseur sauce.
  • Fløde bagte kartofler, årstidens grøntsagssauté, sæsonens blandet salat, grøntsags timbale og dressing
  • Kartoffelmos med bacon, sautér af rodfrugter, grønne bønner med rødløg og hvildt sauce.
  • Hvidløgs bagte kartofler, grillet peberfrugt serveret med oliven og feta (serveres kold), årstidens grønt og svampe sauce.
  • Bagt kartoffel tern med krydeurter, braiseret grønt, sæsonens blandet salat, brun fløde sauce.
Du kan vælge ekstra for +5 kr pr. tilbehør.

Sovs (Frit valg 10 kr. pr. person – efterfølgende + 5 kr.)
  • Rødvinssauce
  • Whiskysauce
  • Bearnaisauce
  • Demi glace sauce (tillæg +5 kr.)

Dessert (Frit valg pr. pers. 45 kr.)
  • Varm æbletærte og creme fraiche
  • Osteanretning: 3 x ost med frugt
  • Gammeldags æblekage
  • Mazarin chokolade små brownier med vaniljeis og bær kompot.
  • Chokolademousse med flødeskum.

Salat
  • Salat anrettet i fad med dressing kr. 22,- pr. pers.
  • Broccolisalat kr. 25,-
  • Grov pastasalat med grøn pesto kr. 25,-
  • Tomatsalat med løg, feta og oliven kr. 22,-
  • Coleslawsalat (Hvidkål og gulerødder) kr. 20,-
  • Tzatziki kr. 18,-
  • Balsamicomarinerede bønner med feta og rødløg kr. 25,-
  • Salatbar minimum 12 slags kr. 25,-

Natmad (pr. pers. Kr. 45,-)
  • Hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat og rugbrød
  • Kogte røde pølser m. soft brød, remoulade, Ketchup, sennep, rå og riste løg og agurkesalat.
  • Kylling/oksekød klar suppe m. kød og mel boller. Dertil flutes
  • Tarteletter.
  • Pulled pork burger med spicy coleslaw
Brunch pr. pers. Kr. 85,-
  • Amerikanske pandekager med sirukp
  • Scambled eggs med bacon og pølser
  • 2 slags ost med frist frugt
  • Lun leverpostej med champignon og sprød bacon
  • Marmelade
  • Rullepølse med sky og rå løg
  • Rugbrød franskbrød
  • Rundstykker
  • smør

Italiensk buffet – per pers. Kr. 120,-
  • Parmaskinke
  • 2 slags italienske spegepølser
  • Små frikadeller med feta og oliven
  • Kyllingelår m. bacon
  • Paté, oliven, marinerede hvidløg, soltørrede tomater, feta, pesto, crostini og italienske brød

Mexicansk Buffet – per pers. Kr. 120,-
  • Velkrydret oksekød
  • Marineret kylling strimler
  • Taco skaller, tortilla, iceberg, peber, tomat, majs, agurk, løg, advokat mos, revet ost, creme fraiche og taco sauce

Græsk Buffet – per pers. Kr. 120,-
  • Helstegt lammekølle krydret m. hvidløg og persille
  • Græsk krydrede kartofler
  • Tzatziki
  • Græsk tomatsalat m. feta
  • Oliven
  • Flutes

Monicas Buffet (Spanske/ Latinamerikansk krydet specialitet)
  • Empanadas rellenas de pollo o carne (Empanadas med hakket oksekød eller kylling er halvmåneformet indbagt ret med masser af smag)
  • Estofado de carne de res (Sammenkogt ret med braiseret oksekød i tårn i sin egen sauce, krydret med forskellige krydderier fra de spanske/latinamerikanske køkken, kartofler i tårn og årstidens grønt)
  • Sudado de Pollo (Kylling i stykker kogt i krydet frisk tomat sauce, løg, timian, laurbærblade og kummen.
  • Arroz con ajo (Stegte, aromatiske ris med hvidløg, løg og grøntsagers bouillon)
  • Aji pico de gallo (Frisk dressing lavet af tomat, chili, løg, frisk koriander, citron saft, salt. Fantastisk til ”Empanadas”)
  • Frijoles guisados con carne de cerdo (Kidney beans med svine kød, krydet med spicy krydderier og serveres med sin egen lækre sauce)
  • Papas canarias con mojo (små kogt saltet kartofler med en super krydet dressing lavet af peberfrugt, tomater, hvidløg, kommen, chili, oliven olie, eddike)
  • Ensaladilla rusa (Spanske kolde kartofler salat med tun, ærter, majs, gulerødder, kogt æg og mayonaise)
  • Ropa vieja espaniola (Kirkærter salat med løg, hvidløg, peberfrugt, tomater, laurbærblade, kartofler, timian, oregano, peber, persille, oliven olie)

Receptionsbuffet – Kr. 80 pr. pers.
  • Jordbær med chokolade
  • Små minisandwich
  • Små frikadeller
  • Osteblokke med druer
  • Tortilla wraps med laks

Receptionsbuffet nr. 2 – kr. 80 pr. pers.
  • Miniburger med pulled pork og coleslaw
  • Kylling lår med bacon
  • Parma skinke med melon
  • Pindemadder
  • Brie med druer

SPANSKE TAPAS (Mangler Pris)
  • Patatas bravas (kartofler med en dressing af hvidløg, persille, paprika, tomat sauce og cayennepeber)
  • Embutidos (Embutidos er et udvalg af pålæg – som det store kolde bord. Her vil man typisk finde alverdens røget svinepålæg: skinke (jamón serrano eller ibérico), paprikapølse (chorizo), tørret svinefilet (lomo), peberspegepølse (salchichón) og selvfølgelig spansk ost, f.eks. Manchego eller en lagret gedeost)
  • Albondigas (små kødboller i tomatsovs af tomater blendet med olivenolie, hvidløg og krydderier eller en mandelsovs med hvidvin og safran)
  • Picadillo (Hak tomat, løg, rød og grøn peberfrugt samt agurk i fine små tern. Marinér i olivenolie og sherryvineddike og smag til med salt og peber)
  • Pinchos (en spansk version af smørrebrød er den nordspanske version af tapas. Pinchos fås, i uendeligt mange varianter, men en af de mest traditionelle er skiver af flutes med fyld på, holdt sammen af et tandstik. Tomatsovs og iberisk skinke, Manchego-ost, chorizo, sardiner og syltet peperfrugt, laks, spansk tortilla)
  • Ensaladilla rusa (Stykker af kartofler, gulerødder, ærter, tun, æg og grønne oliven blandes med mayonnaise)
  • Empanadas (en spansk version af pirogger, Fyldet kan være hakket kød med krydderier, men mere typisk spansk fyld er tun i tomatsovs)
  • Spansk tortilla (Den spanske kartoffelomelet, den kan spises som “pålæg” på et stykke flute)
  • Pinchitos (mad på spyd – pinchitosDe kan laves med stykker af kylling, svinekød, dadler i baconsvøb eller melon med iberisk skinke)