Festmenuer

Festmenuer

Skal du have fest, så står vi klar til at tilbyde dig flere lækkere retter. Vi har flere gange haft selskaber på 250 personer, men 15-20 personer gå også an.

Du kan bestille mad i forbindelse med leje af vores lokaler til en fest, firmaevent, mindehøjtid el.l i vores Multihal, eller take away hvis I er et selskab – I skal dog selv hente det hos os.
Menuforslag kan du se under punktet Festmenuer.
NB! pr. 23.10.18 er menuer under ændringer, så ikke alle menuer er mulige længere, men brug dem som en inspiration til din fest.
Du kan dog allerede nu ringe til os og bestille din fest med maden leveret af os.

Kontakt os – så får vi en snak om menuen til netop din fest.

Menuer – Prisen er beregnet på Min. 20 personer. Der tages forbehold for prisændringer grundet prisudvikling hen over sæsonen på råvarer. Prisen er excl. evt. leje af lokaler. 


Forret pr. person kr. 45,- (1 ret), brød og smør + 10 kr
  • Tunmousse på salat, serveres med æg, tomat og citron. Hjemmelavet tunmousse på bund af salat, serveres med rejer, æg, tomat og citron. Anrettet på fade klar til servering.
  • Laksepate med dilddressing, tomat og citron på bund af salat. Hjemmelavet laksepate med dilddressing, tomat og citron på bund af salat. Anrettet på fade klar til servering.
  • Italiensk parmaskinke med melon. Lufttørret skinke med melon på bund af salat pyntet med tranebær. Anrettet på fade klar til servering.
  • Kyllingesalat i karrydressing med ananas, rødløg, tomat og bacon. Hjemmelavet kyllingesalat vendt i karrydressing og anrettet på en skive ananas med fetaost, tomat og bacon. Anrettet på fade klar til servering.
  • Kold Røget laks på bund af salat pyntet med asparges, citron, agurker og tomat. Dertil dilddressing. Røget laks på bund af salat, pyntet med asparges, citron og tomat. Anrettet på fade klar til servering.
  • Tarteletter, med høns i asparges.
  • Suppe (kok valgt efter sæson)

Kød pr. person 75,- for 2 slags, efterfølgende +10 kr.
  • Rødvinmarineret nakkefilet
  • Svinekam urte krydret og stegt som vildt.
  • Citrus/hvidløgs marineret kalkun steg.
  • Pulled pork
  • BBQ Ben
  • Helstegt oksefilet
  • Amerikansk Balltip – lækkert mørt Oksekød
  • Ovnstegt Unghanebryst
  • Rosmarin og hvidløgs marineret lammeculotte

Tilbehørs pakke (Frit valg x1 kr. 20 kr.)
  • Smørstegte kartofler med friske krydderurter, gratineret grøntsager, gulerødder med timian, ærter og chasseur sauce.
  • Fløde bagte kartofler, årstidens grøntsagssauté, sæsonens blandet salat, grøntsags timbale og dressing
  • Kartoffelmos med bacon, sautér af rodfrugter, grønne bønner med rødløg og hvildt sauce.
  • Hvidløgs bagte kartofler, grillet peberfrugt serveret med oliven og feta (serveres kold), årstidens grønt og svampe sauce.
  • Bagt kartoffel tern med krydeurter, braiseret grønt, sæsonens blandet salat, brun fløde sauce.
Du kan vælge ekstra for +5 kr pr. tilbehør.

Sovs (Frit valg 10 kr. pr. person – efterfølgende + 5 kr.)
  • Rødvinssauce
  • Whiskysauce
  • Bearnaisauce
  • Demi glace sauce (tillæg +5 kr.)

Dessert (Frit valg pr. pers. 45 kr.)
  • Varm æbletærte og creme fraiche
  • Osteanretning: 3 x ost med frugt
  • Gammeldags æblekage
  • Mazarin chokolade små brownier med vaniljeis og bær kompot.
  • Chokolademousse med flødeskum.

Salat
  • Salat anrettet i fad med dressing kr. 22,- pr. pers.
  • Broccolisalat kr. 25,-
  • Grov pastasalat med grøn pesto kr. 25,-
  • Tomatsalat med løg, feta og oliven kr. 22,-
  • Coleslawsalat (Hvidkål og gulerødder) kr. 20,-
  • Tzatziki kr. 18,-
  • Balsamicomarinerede bønner med feta og rødløg kr. 25,-
  • Salatbar minimum 12 slags kr. 25,-

Natmad (pr. pers. Kr. 45,-)
  • Hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat og rugbrød
  • Kogte røde pølser m. soft brød, remoulade, Ketchup, sennep, rå og riste løg og agurkesalat.
  • Kylling/oksekød klar suppe m. kød og mel boller. Dertil flutes
  • Tarteletter.
  • Pulled pork burger med spicy coleslaw
Brunch pr. pers. Kr. 85,-
  • Amerikanske pandekager med sirukp
  • Scambled eggs med bacon og pølser
  • 2 slags ost med frist frugt
  • Lun leverpostej med champignon og sprød bacon
  • Marmelade
  • Rullepølse med sky og rå løg
  • Rugbrød franskbrød
  • Rundstykker
  • smør

Italiensk buffet – per pers. Kr. 120,-
  • Parmaskinke
  • 2 slags italienske spegepølser
  • Små frikadeller med feta og oliven
  • Kyllingelår m. bacon
  • Paté, oliven, marinerede hvidløg, soltørrede tomater, feta, pesto, crostini og italienske brød

Mexicansk Buffet – per pers. Kr. 120,-
  • Velkrydret oksekød
  • Marineret kylling strimler
  • Taco skaller, tortilla, iceberg, peber, tomat, majs, agurk, løg, advokat mos, revet ost, creme fraiche og taco sauce

Græsk Buffet – per pers. Kr. 120,-
  • Helstegt lammekølle krydret m. hvidløg og persille
  • Græsk krydrede kartofler
  • Tzatziki
  • Græsk tomatsalat m. feta
  • Oliven
  • Flutes

Receptionsbuffet – Kr. 80 pr. pers.
  • Jordbær med chokolade
  • Små minisandwich
  • Små frikadeller
  • Osteblokke med druer
  • Tortilla wraps med laks

Receptionsbuffet nr. 2 – kr. 80 pr. pers.
  • Miniburger med pulled pork og coleslaw
  • Kylling lår med bacon
  • Parma skinke med melon
  • Pindemadder
  • Brie med druer