Festmenuer

Festmenuer

Skal du have fest, så står vi klar til at tilbyde dig flere lækkere retter. Vi har flere gange haft selskaber på op til 400 personer, men 15-20 personer klarer vi også

Du kan bestille mad i forbindelse med leje af vores lokaler til en fest, firmaevent, mindehøjtid el.l i vores Multihal.

Menuforslag kan du se under punktet Festmenuer.
NB! pr. 23.10.18 er menuer under ændringer, så ikke alle menuer er mulige længere, men brug dem som en inspiration til din fest.

Du kan dog allerede nu ringe til os og bestille din fest med maden leveret af os.

Kontakt os – så får vi en snak om menuen til netop din fest, vi laver traditionel dansk mad.

Menuer – Prisen er beregnet på Min. 20 personer. Der tages forbehold for prisændringer grundet prisudvikling hen over sæsonen på råvarer. Prisen er excl. evt. leje af lokaler. 


Forret pr. person kr. 45,- (1 ret), brød og smør + 10 kr
  • Tunmousse på salat, serveres med æg, tomat og citron. Hjemmelavet tunmousse på bund af salat, serveres med rejer, æg, tomat og citron. Anrettet på fade klar til servering.
  • Kyllingesalat i karrydressing med ananas, rødløg, tomat og bacon. Hjemmelavet kyllingesalat vendt i karrydressing og anrettet på en skive ananas med fetaost, tomat og bacon. Anrettet på fade klar til servering.
  • Grønne asparges m. kogt æg, kapers, lagt på bund af hollandaise sovs. (årstidsbestemt) + kr 10,-
  • Kold Røget laks på bund af salat pyntet med asparges, citron, agurker og tomat. Dertil hjemmelavet dilddressing. Røget laks på bund af salat, pyntet med asparges, citron og tomat. Anrettet på fade klar til servering.
  • Tarteletter, med hjemmelavet høns i asparges.
  • Suppe (kokken vælger efter sæson)

Kød pr. person 75,- for 2 slags, efterfølgende +10 kr.
  • Rødvinmarineret nakkefilet
  • Svinekam urte krydret og stegt som vildt.
  • Citrus/hvidløgs marineret kalkun steg.
  • Pulled pork
  • Flæskesteg m. Rødkål
  • Helstegt oksefilet
  • Amerikansk Balltip – lækkert mørt Oksekød
  • Ovnstegt Unghanebryst
  • Rosmarin og hvidløgs marineret lammeculotte
  • Stegt flæsk (kan kun vælges alene, max 8 stk. pr. pers. ) (ad. libitum +40,-)

Tilbehørs pakke – Frit valg x1 kr. 25,- efterfølgende kr.: +10,-
  • Smørstegte petitkartofler med krydderurter
  • Gratineret grøntsager.
  • Fløde bagte kartofler.
  • Kogte hvide kartofler (fratræk kr. 5,- ) 
  • Årstidens grøntsagssauté. 
  • Grøntsags timbale. 
  • Bagt kartoffel tern med krydderurter
  • Ovnbagte cafepromfritter.
  • Grønne bønner omsvøbet m. bacon. 
  • Ris (fratræk kr 5,-)

Sovs (Frit valg 10 kr. pr. person – efterfølgende + 5 kr.)
  • Rødvinssauce
  • Whiskysauce + 5,-
  • Bernaisesovs
  • Persillesovs
  • Paprikasovs
  • Brun sovs, lavet på sky fra kødet, hvis muligt. 

Dessert (Frit valg pr. pers. 45 kr.)
  • Varm æbletærte og creme fraiche m. vanille
  • Osteanretning: 3 x ost med frugt
  • Gammeldags æblekage
  • Mazarin chokolade små brownier med vaniljeis og bær kompot.
  • Chokolademousse med flødeskum.
  • 3 slags is, serveret m. dessertsovs og evt. flødeskum.
  • Fløderand m. bærkompot eller henkogte frugt.
  • Pære bella helene. Hjemmelavet henkogt pære m. vanilleis. Dertil chokoladesovs. 

Salat
  • Salat anrettet i fad med dressing kr. 22,- pr. pers.
  • Broccolisalat kr. 25,-
  • Grov pastasalat med grøn pesto kr. 25,-
  • Tomatsalat med agurk, løg og feta kr. 22,-
  • Coleslawsalat (Hvidkål og gulerødder) kr. 20,-
  • Tzatziki kr. 18,-
  • Salatbar minimum 12 slags kr. 25,-

Natmad (pr. pers. Kr. 45,-)
  • Hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat og rugbrød
  • Kogte røde pølser m. soft brød, remoulade, Ketchup, sennep, rå og riste løg og agurkesalat.
  • Kylling/oksekød klar suppe m. kød og mel boller. Dertil flutes
  • Tarteletter.
  • Pulled pork burger med coleslaw
Brunch pr. pers. Kr. 85,-
  • Amerikanske pandekager med sirukp
  • Scambled eggs med bacon og pølser
  • 2 slags ost med frist frugt
  • Lun leverpostej med champignon og sprød bacon
  • Marmelade
  • Rullepølse med sky og rå løg
  • Rugbrød franskbrød
  • Rundstykker
  • smør


Receptionsbuffet – Kr. 80 pr. pers.
  • Jordbær med chokolade
  • Små minisandwich el. miniburgere
  • Små frikadeller m. tzatziki
  • Osteblokke med druer
  • Stave af agurk, gulerødder og rød peber

Receptionsbuffet nr. 2 – kr. 95 pr. pers.
  • Miniburger med pulled pork og coleslaw
  • Kylling lår
  • Parma skinke med melon
  • Pindemadder
  • Brie med druer